Килими и Пътеки

Пътеки Асеновград, Килими Асеновград, Мокети АсеновградМагазин Ведием Асеновград предлага също и широка гама от балатуми. Тук можете да избирате сред огромно разнообразие от дебелини, шарки и размери. Предлаганите Килими и Пътеки от фирмата, ще предадат  уютна атмосфера, топлина и гостоприемство на Вашия дом.

Пътеки Асеновград, Килими Асеновград, Мокети АсеновградС висококачественото самозалепващо мебелно фолио предлагано от Ведием, ще може да освежите дома си или да му предадете нов облик , с размери от 45 см. До 90 см.

Фирмата внимателно подбира марките и колекциите си от: Килими,  Пътеки и Мокети така че сред палитрата от цветове и шарки да откриете тези, които ще подчертаят най-добре стила на Вашето жилище. Ангажиментът към Клиента включва не само продажба на избрания продукт.

Килимът е мекота, топлина, уют, колко е приятно да усетиш меките власинки под краката си. Килимът е чудесна възможност да изразите себе си. С разнообразието от етно мотиви, съвременен дизайн и класическа елегантност  можете да изрисувате Вашия под.

балатум асеновград, balatum asenovgradРазнообразието от материали също Ви дава поле за изява, предлаганите от нас  килими са изработени от висококачествени материали. Най-разпространените изкуствени материали при производството на килими са полипропилен, акрил, полиестер и вискоза. Предлагаме Ви и разнообразие от килими изработени от естествени материали – вълна, памук, коноп, лен, сезал, бамбук, коприна, кожа и др.

Изберете килим, който подхожда на Вашата идентичност, който Ви кара да се усмихвате всеки път щом го погледнете и да потрепервате от удоволствие всеки път щом усетите власинките му под босите Ви крака.

Във Ведием, Вие, напълно можете да задоволите всичките Ви очаквания от Вашия килим. Ние предлагаме килими за уютни стаи, където домашната топлина събира цялото семейство.

Можете да избирате и между стилни и елегантни килими, с които да впечатлявате гостите си или килими, които да постелите в офиса. Във Ведием можете да откриете и килими от приказките – чудесни персийски килими, с които да политате в мечтите си.

Естествено предлагаме и килими за най-малките с любимите герои и приказни мотиви, за да бъде Вашето дете щастливо.

Към онлайн магазина